среда, 27 апреля 2016 г.

На Луганщині нагородили учнів – переможців конкурсу «Чому я поважаю професію військового»

26 квітня 2016 року в м. Кремінна Луганської області в рамках обласної науково-практичної конференції педагогічних працівників «Актуальні питання військово-патріотичного виховання в умовах сьогодення»  відбулась урочиста церемонія нагородження переможців обласного конкурсу учнівської творчості «Чому я поважаю професію військового».
Вищевказаний конкурс проводиться з метою формування активної громадянської позиції учнівської молоді регіону та її готовності до свідомого захисту рідної землі. 
Уперше конкурс було проведено у 2015 році, тоді в ньому взяли участь 4660 учнів. У 2016 році вже 9159 учнів з 252 навчальних закладів регіону боролися за звання переможців конкурсу «Чому я поважаю професію військового». Школярі змагалися в таких номінаціях: «Малюнок» та «Вірш» (учні 3-4 класів), «Презентація» та «Нарис до стіннівки» (учні 5-8 класів), «Відеосюжет» та «Твір-роздум» (учні 9-11 класів).



Найбільша кількість учасників творчих змагань зафіксована в Лисичанську, Cєвєродонецьку, Новопсковському, Старобільському та Попаснянському районах. Найбільш активними на І етапі конкурсу виявилися учні 3-4 класів.



Переможцями обласного конкурсу учнівської творчості «Чому я поважаю професію військового» у 2016 році визнано 40 учнів. Найбільшу кількість переможців конкурсу підготували вчителі Сєвєродонецька, Лисичанська, Рубіжного, Старобільського району.



Нагородження відбувалося за участю Юрія Клименка, заступника голови Луганської обласної державної адміністрації з питань безпеки та громадського порядку; Ірини Цимбал, ректора ЛОІППО; Олени Стеценко, керівника ГО «Громадянський корпус» у Луганській області; Павла Коротченка, начальника групи цивільно-військового співробітництва оперативно-тактичного угрупування «Луганськ»; Тетяни Погукай, члена Громадської організації «Громадянський корпус» у Луганській області; Світлани Боровкової, члена Громадської організації «Громадянський корпус» у Луганській області, директора НВК «Гарант» м. Лисичанська Луганської області.
Вітаємо переможців та бажаємо їм миру, натхнення та чудового настрою!

Комментариев нет:

Отправить комментарий